Hinnasto

Huoltojen alkaen hinta on 129€ riippumatta pyörän mallista tai ominaisuuksista. Huollon lopulliseen hintaan vaikuttaa mahdolliset eriköistyöt, osat ja osien vaihtotyöt. Näistä asiakas saa hinta-arvion ennen toimenpiteiden suorittamista. Huollamme xc-, gravel-, hybridi-, city-, trail-, DH-, ja maantiepyörät ammattitaidolla; myös sähköversiot.

Yksittäiset työt hinnoitellaan ensisijaisesti työn keston pohjalta tuntiveloituksella 67€/h. Ota rohkeasti yhteyttä!

Huolto 2.0 - 129€

Huollon alkaen hinta sisältää pyörän perusteellisen puhdistuksen (sis. jarrutuspintojen puhdistuksen) ja pinnoittamisen keraamisella kestovahapinnoitteella sekä  matta- tai kiiltoviimeistelyaineella riippuen rungon maalipinnasta.  Iskariputket hoitovoidellaan ja tarvittaessa pyörän osia käsitellään korroosion suoja-aineella.

Koko pyörä läpikäydään (ohjainlaakeriston säätö sis. palveluun). Vaihteisto ja jarrut tarkistetaan sekä säädetään. Tarvittaessa navat säädetään. Ruuvien momentti tarkistetaan ja tarvittaessa renkaiden ilmanpaineet säädetään. Pienet vaihtotyöt kuten kädensijojen, jarrupalojen, ulkoisten vaijerisuojien ja polkimien vaihto sisältyvät palveluun.

Tarjoamme tyytyväisyystakuun kaikkiin huoltoihimme ja se kattaa veloituksettoman takuuhuollon mikäli pyörässä ilmenee vahvistetusti huoltovirhe 14 päivän sisällä alkuperäisestä huollosta. Huom. pyörä täytyy toimittaa takuuhuoltoon 21 päivän sisällä alkuperäisestä huollosta ja ensisijaisesti mahdolliset osat veloitetaan erikseen.

Huoltoon ei kuulu:

  • Sähköpyörien moottorien huolto
  • Sähköpyörien järjestelmien päivitys
  • Vaihdettavat osat ja isommat vaihtotyöt

Huollon yhteydessä esimerkiksi:

Voimansiirto

Ketjun vaihto ja/tai lyhennys – 11€

Taka- tai etuvaihdevaihtajan vaihto – 19€

Takavaihtajan korvakkeen vaihto – 20€

Taka- tai etupakan/-rattaiden vaihto – 20€

Taka- tai etuvaihtajan vaihto – 21€

Jarrut

Hydraulisen jarrun ilmaus – 26€

Renkaat

Rihtaus alk. 22€

Ulko- ja/tai sisärenkaan vaihto – 12€

Litkujen vaihto molempiin renkaisiin sis. litkut – 67€

Hinnat alv. 24%. Lisätietoja pyynnöstä.